2017-10-31 06:31:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma magabiztosabbá válik

Napi horoszkóp október 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19 
A Szaturnusz a legjobb fényszöget veti az ön jegyében álló Uránuszra. Egészen biztos, hogy ma eszébe jut egy nagyszerű ötlet, valami, amit hamarosan meg szeretne valósítani, valami, ami megváltoztatja az életét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold jó fényszögben van az ön jegyével, és ma teljesen megbízhat az intuíciójában. Ösztönösen tudni fogja, hogyan cselekedjen, akkor is, ha eltérő igényeket kell összehangolnia. Ezen kívül egy ötlet megváltoztathatja az életét, esetleg lehet hivatásában egy javaslata valamilyen újításra.

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Jól mennek a dolgai. A Mars és a Vénusz a Mérleg jegyében lendületet visz ebbe a napba. Tervezett munkáival jól halad, és nem hagyja, hogy bárki is befolyásolja, vagy parancsolgasson önnek. Vigye keresztül az akaratát, és végül többet fog elérni, mint gondolta volna…

Rák: VI. 22. - VII. 22
A Hold a Halak jegyében áll. A fantáziája határtalan, és lesznek ötletei is, amik talán sok pénzt is hoznak a konyhára. Ma az a fontos, hogy kövesse az ösztöneit, és ne hagyatkozzon másokra, csak saját magára.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Vénusz és a Mars a Mérleg jegyében áll. Ez egészen biztosan egy sikeres nap lesz! Bármihez is fog hozzá, jók az esélyei, hogy mindent megoldhat. Talán egy kívánsága is teljesülni fog.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez felébreszti művészi vénáját, és nagyszerű ötletei támadnak, hogyan tudja kihozni a legjobbat egy nehéz szituációból. Mestere lesz a szervezésnek, és ma igazán sikeres lehet. Egy ötletét, ami már régóta ott motoszkál a fejében, most meg tudja valósítani.

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
A Vénusz és a Merkúr a Mérleg jegyében áll. Jó a hangulata, és ha el akar érni valamit, nagyon meggyőző tud lenni. Mindenféle üzleti ügynek kedvez ez a nap. Valakire mély hatást gyakorol, az illető nagyon vonzónak találja önt. És ön viszonozza az érzéseit?

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, ez sokoldalúvá varázsolja önt, és könnyen elsimítja a konfliktusokat a családjában, vagy a munkahelyén. Arra kellene vigyáznia, nehogy túlzott tempót diktáljon magának, mert ennek csak felesleges idegeskedés és kapkodás lenne a vége.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Ön nem igazán szereti a kompromisszumokat, hajlamos rá, hogy sarkos ítéleteket hozzon. A bolygók most problémákat hozhatnak az életébe, még az is lehet, hogy válaszút elé állítják.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez szórakoztató lesz, mert kedve van ismét hódolni a hobbijának, amit már hosszabb ideje elhanyagolt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai bolygóállás az egyike a legszerencsésebb helyzeteknek. Magabiztosabbá válik, optimistább, békésebb és nyugodtabb lesz. Vigyázzon viszont arra, hogy ne legyen öntelt, és ne vigye túlzásba a dolgokat semmilyen téren!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Ön ettől talán egy kicsit kedvetlenebbé válik. Életereje most a mélypontra kerülhet, betegségekkel szembeni állóképessége úgyszintén. Jól vigyázzon magára és ne menjen bele holmi őrült diétákba semmilyen indokkal!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: